Soul stories

Soul stories


Ik deze video's wil ik graag mijn avonturen met jullie delen, en dan niet de reizen naar verre landen, maar juist de vaak verscholen verhalen van de ziel. De verhalen van klein geluk, maar ook van grote uitdagingen in het leven. Verhalen over verlies, liefde, verlangens en dromen. Over kwetsbaarheid, kracht en vertrouwen.


Vanuit mijn behoefte om back to basic te leven en dicht bij de natuur te staan wil ik mijn ervaringen delen over de kracht van de natuur en over hoe de verbinding met de natuur om ons heen ons kan helpen om verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur.


Via de facebookgroep: SOUL STORIES wil ik ook graag met jullie in gesprek gaan en jullie uitnodigen om jullie zielsavonturen te delen en je verhaal te vertellen. Opdat we elkaars kracht en kwetsbaarheid zien, elkaar kunnen steunen en inspireren en je jezelf steeds beter leert kennen.


Deel in deze groep je helende ervaringen over de kracht van de natuur, ervaringen over momenten van rust en bezinning, je creatieve processen en alles wat jou helpt en anderen kan helpen om authentiek in het leven te staan, dicht bij je eigen natuur. Het is een plek voor het delen van je creatieve proces, meditatie, visualisatie, muziek, dans, maar ook tips voor mooie wandelroutes, inspirerende teksten, leuke initiatieven en vooral ervaringen over de helende werking van de natuur en over hoe we elkaar kunnen helpen om ons te verbinden met de natuur om ons heen en onze eigen natuur!


Welkom!Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door. Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.