Community

Let's root for each other and watch each other grow  

Praktisch

WAT?


krijg je nog naast een inspirerend platform waarbij je kan delen, netwerken, uitwisselen, dromen, creëren, …met andere bewuste ondernemende creatives?


 • 4x per jaar een LIVE dag met de leden van de community: 20/1/23 - 17/3/23 - 2/6/23 - 27/10/23 Telkens van 10.00 - 15.00
 • online verbindingsmomenten: 13/12/22 - 24/2/23 - 25/4/23 - 24/11/23 en nog een extra moment wat we samen afspreken. Telkens van 12.00 - 13.00

 • Een netwerk van inspirerende ondernemers en mogelijke samenwerkingen.

 • Een onafhankelijk online platform (geen facebook) waar je een gratis aanbod hebt van video’s,blogs, podcasts,…. die regelmatig wordt aangevuld en waar je vragen kan stellen, uitwisselen, mensen vragen voor try outs, co creaties kunnen er gedeeld worden,…

 • Als eerste toegang tot nieuwe workshops en speciale early bird prijzen en andere kortingen.

 • De thema’s die o.m. aan bod zullen komen: innerlijk leiderschap, vrouwelijk/ cyclisch ondernemen, radicale zelfliefde en authenticiteit, zichtbaarheid, creative flow, verbinding met de natuur en nog zoveel meer. We bepalen samen de thema’s in overeenstemming met jullie interesses en noden.

 • Inspiratie, empowerment, voeding, authentieke verbinding, plezier, steun,

BIJDRAGE


All in voor 1 jaar €179

inclusief 4 live events + 4 online videocalls + online platform/academy


Je kan ook de live dagen los volgen: €59 per live dag. Neem je iemand mee naar een live dag dan draag je elk €45 bij.


Prijzen exclusief btw.


Je deelname aan de community is bevestigd bij overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE71 0017 9864 8869 met vermelding ‘RAC jaar’ of ‘RAC dag +datum’


Meer info en inschrijvingen via:


info@insidenature.be

Radical Authenticity Community

Verbinden met mensen die authentiek hun weg gaan. Afstappen van het “altijd alleen doen”. Samen creëren, uitwisselen en aanmoedigen. Oprechte voedende connecties aangaan met anderen die waarden zoals vrijheid, duurzaamheid, verbinding, zingeving, leiderschap, vertrouwen en creativiteit in zich dragen. Hoe klinkt dit? Resoneert het met jou?


Dan is de Radical Authenticity Community wellicht voor jou.
Een community waarin elkaar inspireren, waarderen en empoweren voorop staan. Waar je uitgenodigd wordt om radicaal (=diepgeworteld) te staan voor wie je bent, wat je doet en hoe je het doet.

In de community kun je vragen stellen, kennis en ervaring delen, successen vieren, verbinden, uitzoeken en inspiratie oogsten. Daarnaast leent de community zich ook perfect voor netwerken en het vinden van samenwerkingsverbanden.


VOOR WIE?


Voor al die krachtige ondernemers en ondernemende mensen die hun dromen in de wereld (willen) zetten. Voorzichtig, voluit, twijfelend, struikelend, zoekend of vol overgave. Omdat we weten dat we allemaal ook voeding en inspiratie nodig hebben om dit te kunnen blijven doen. Omdat er ook een andere moeitelozere en zachtere manier is dan je staande houden en vechten voor je dromen. En omdat hoewel dit soms zo kan voelen het echt niet nodig is om dit alleen te doen.

Voor iedereen die een verlangen naar meer authenticiteit en creatieve flow in leven en werk heeft. Voor wie zijn dromen op een natuurlijke en eigen-wijze manier in de wereld willen brengen. Je zet deze stappen geïnspireerd door en samen met andere bewuste, ‘eigen-wijze’ ondernemers, creatives - leidinggevenden -visionairen- coaches - therapeuten - trainers- verhalenvertellers, helers, huismoeders/vaders vol ideeën, dansers, theatermakers, schrijvers – kortom met mensen die een verlangen naar meer authenticiteit en creatieve flow in leven en werk gemeenschappelijk hebben. Mensen die waarden zoals vrijheid - duurzaamheid-zelfontwikkeling -creativiteit -liefde -respect -natuur -verbinding – plezier - flow - zingeving als essentieel ervaren.WAAROM?


 • Samen voelen we ons gemotiveerd, geïnspireerd en gesterkt om dingen in beweging te brengen en essentiële stappen te zetten

 • Een community is zo krachtig omdat het ons toelaat om gezien te worden. Er is nog zoveel in onszelf te ontdekken dat vaak pas zichtbaar wordt in interactie, in verbinding,… in community.

 • Een andere grote meerwaarde van de community is dat je met anderen kan uitwisselen over de inhoud die je download (ebooks, audio’s,…). Al te vaak laten we boeken, cursussen en andere inhouden als het ware op de plank staan en doen we er niet zoveel mee. Via de community kan dit wel. Je komt meer tot actief uitwisselen, toepassen, verwerken en integreren van de inhoud.

 • Deze community wil een ruimte en platform zijn waar je je veilig en vrij voelt om je masker(s) af te zetten, om uit je dagelijkse rollen te stappen en om je verdediging te laten zakken. Zo dat je kan gezien worden voor wie je echt bent en je je vrij voelt om je werkelijke zelf te belichamen.

 • Omdat we mogen afstappen van “alleen doen” en/of het idee dat “ik doe het wel alleen” normaal zou zijn.

 • Deze community wil ruimte creëren om diepe betekenisvolle vragen te stellen, verhalen, worstelingen en successen te delen. Een platform waar je over je grootste uitdagingen kan delen en vragen kan stellen die je elders niet gemakkelijk durft te stellen.

 • Omdat de ‘oude’ manier van ondernemen en netwerken niet meer resoneert: we kiezen voor authentieke en voedende connecties. We kiezen voor co-creatie.

Bij inschrijving krijg je direct toegang tot verschillende ebooks, cursussen en audio’s (ter waarde van enkele honderden euro’s) en de community. Via de ledenwebsite en de gratis app kan je alles altijd en overal bekijken. Je volgt alles op je eigen ritme en je neemt op/mee wat inspirerend en voedend is voor jou, er is geen druk om up to date te zijn.


Welkom!


Ilse Makelberge & Usha Henning


@ foto's van Jasmine Verspeet

WIE FACILITEERT DE COMMUNITY ?


Usha Henning. Vrijheid, inspiratie en creativiteit zijn woorden die bij mij passen en die zich weerspiegelen in mijn werk en leven. Ik houd daarbij van avontuur, natuur en verbinding. In mijn totale aanbod van coaching workshops en reizen begeleid ik je op ‘een down to earth’-manier om meer in je kracht te komen en bewuster in het leven te staan. Om vanuit daar keuzes te kunnen maken voor een prettig en gezond leven voor jezelf en de organisatie waarbinnen je werkt. En met respect voor je eigen waarden.


In al mijn trajecten staat authenticiteit, plezier, speelsheid en de natuur centraal. Omdat het ritme van de natuur ons kan helpen om weer verbinding te maken met onze eigen innerlijke natuur.
Ik ben opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut, natuurcoach en systeemtherapeut. Ik heb veel ervaring op het vlak van HR en in het coachen van groepen en individuen.


Lees meer over mij en mijn achtergrond.


Ilse Makelberge. Als inspirator, facilitator en compagnion de route ga ik met jullie mee op weg naar radicale vrijheid, authenticiteit, vreugde en creatieve flow. Vanuit mijn achtergrond als psychotherapeut /coach en jarenlange ervaring als groepsfaciltator verbind ik mij er toe om een vrije en veilige ruimte te creëren waarbinnen de leden kunnen ontwikkelen, zichzelf en elkaar voeden, geïnspireerde actie ondernemen en floreren. Lees meer.


Wanneer je jezelf radicale toestemming geeft om te zijn en doen

zoals het voor jou het meest natuurlijk en waar voelt,

vergroot je creatieve flow in je leven en werk.”

Gratis 30 minuten kennismaking


Een mooie kans om elkaar een beetje te leren kennen.

Vertrouwen en vrijheid vind ik heel belangrijk in een coachingstraject.

Op deze manier kunnen we al eens kennis maken en kun je voelen of er een klik is.

Tijdens dit gesprek bespreken we kort welke vragen en thema's er bij jou leven op dit moment en laat ik je weten of en hoe ik je hierbij verder op weg kan helpen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik reserveer hiervoor 30 minuten en we spreken elkaar online, via de telefoon of in de natuur.

Daarna beslis je of je met mij als therapeut of coach verder gaat.

Gratis kennismakingsgesprek met Usha Henning, Inside Nature

Ontvang je graag de nieuwsbrief?


Geef dan je naam en email adres aan ons door.

Zo ontvang je maandelijks inspirerende teksten, (reis)ervaringen, aanbiedingen en blijf je op de hoogte van het aanbod van Inside Nature.Of volg/like de facebookpagina van Inside Nature.